Castellano

El Club d'Atletisme Safor va estar en la Cursa Popular Solidària de Beniarjó

MÉS FOTOS
    El Club d'Atletisme Safor va estar en la Cursa Popular Solidària de Beniarjó - (foto 2)

El Club d'Atletisme Safor Delikia Sport va estar diumenge passat a la VIII Cursa Popular Solidària de Beniarjó, de 8 km i dins el circuit comarcal, amb 50 corredors "groguets". Els millors resultats van ser per a Salva Gomar, segon en la classificació general i primer en categoria Sènior, amb un temps de 26:20, i de Karem Faus, qui va ser primera en la general femenina i en Veteranes A, amb 31:02.

Uns altres podis per categories van ser els següents: Alfredo Matoses (1r en Veterans D), David Ferrairó (2n en Veterans D), Marta Tarrasó (2a en Sènior F.), i Suni Perales, que va ser tercera en Veteranes C.

D'altra banda, Isidro Benavent va competir diumenge en la Mitja Marató de Xest, on va quedar el 21é de la classificació general i el 13è en la seua categoria (Veterans A) amb un crono de 1:31:12. I també diumenge però en terres murcianes es va disputar la XXXI Mitja Marató de Lorca, on Neus Mas va ser segona en categoria femenina, amb un crono de 1:25:57.