Castellano

MÉS FOTOS
    Claudia Martínez doble finalista en llargada i triple salt en el campionat d'Espanya juvenil - (foto 2)

El pavelló Lluís Puig de València va acollir el passat cap de setmana el Campionat d'Espanya Individual Juvenil (U18) en Pista Coberta, on el Club d'Atletisme Safor Delikia Sport havia classificat a quatre atletes. L'atleta més destacada va ser Claudia Martínez, preparada per Iván Martínez, qui va aconseguir ser finalista en les proves de triple salt i llargada.

Dissabte es va disputar la final de triple salt, on Claudia va aconseguir la sisena plaça amb un salt de 11,84 metres, mentre que diumenge va ser cinquena en salt de llargada amb 5,55 metres. Tots dos registres són marques personals de l'atleta, i nous rècords del club absoluts. Per tant, excel·lent final de temporada en pista coberta per a Claudia, que ha estat intractable en les dues disciplines durant esta campanya, proclamant-se doble campiona autonòmica U18 fa tot just una setmana, i obtenint sengles medalles de bronze en el passat campionat autonòmic absolut, sent encara una atleta juvenil de primer any.

Una altra destacada actuació va ser la de Sofia Rchi, la saltadora d'alçada preparada per Yolanda Belda, que va aconseguir la desena posició en la final, amb una millor marca personal d'1,59 metres, establint alhora un nou rècord absolut del club. Igual que Claudia, Sofia és atleta juvenil de primer any i amb este registre s'assegura participar en el proper nacional, a l'estiu.

Com a representació masculina el club va tindre dos participants, que en esta ocasió vestien els colors del CA Els Sitges, de Burjassot, on estan cedits aquesta temporada. D'una banda, el velocista Jorge Boscà, preparat per David Melo, que va ser quart en la seua semifinal dels 400 metres llisos amb 51:95, mentre que el valler Borja Ortega, entrenat per Bea Bosch, va ser 11è en la segona semifinal dels 1.500 metres llisos, amb un temps de 4:21.71. Tots dos atletes són els actuals campions autonòmics de la distància en la categoria juvenil.