elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La bona "salut econòmica" de Gandia li permet disposar de 8,5 milions d'euros per a nous projectes i necessitats

La bona "salut econòmica" de Gandia li permet disposar de 8,5 milions d'euros per a nous projectes i necessitats
  • El resultat pressupostari de l'Ajuntament de Gandia l'any 2020 és de 12,6 milions d'euros

La bona "salut econòmica" de l'Ajuntament de Gandia li permet disposar de 8,5 milions d'euros per a nous projectes i necessitats extraordinàries.

El regidor d'Economia i Hisenda del consistori gandià, Salvador Gregori, ha informat que ja ha sigut aprovada la liquidació del pressupost de l'any 2020.

Tal com ha explicat Gregori, el resultat de la liquidació constata que el romanent de Tresoreria ascendeix a 8,5 milions d'euros en positiu i que el resultat pressupostari és de 12,6 milions d'euros.

“Amb aquests resultats podem afrontar noves iniciatives i despeses extraordinàries que no estiguen contemplats en el pressupost” va declarar l'edil, qui també va posar en valor que "les dades referents a estabilitat pressupostària són positius i que es compleix la regla de despesa".

Dins d'aquest bon estat econòmic del consistori, cal destacar que "el Període Mitjà de pagament de l'Ajuntament de Gandia es troba en 16,9 dies, molt per davall del que marca la llei".

Després d'informar de les dades econòmiques, Gregori ha declarat que, "a pesar que l'any passat va ser molt duro degut a la pandèmia del Coronavirus, hem pogut finalitzar l'exercici en positiu; vam suspendre taxes per a ajudar empreses i a la ciutadania a suportar la situació excepcional provocada pel COVID-19 i vam haver d'incrementar notablement la despesa en partides com a Sanitat o Serveis Socials".

El màxim responsable de l'àrea econòmica del consistori gandià ha recordat que "també vam posar en marxa línies d'ajudes perquè ningú es quedara arrere, per la qual cosa, pesar d'aquests factors, el bon comportament i la responsabilitat de totes les regidories ha permés estar on estem hui”.

Pujar