14 de novembre de 2019 14/11/19

Ateses nou persones per inhalació de fum en un incendi de Gandia

Ateses nou persones per inhalació de fum en un incendi de Gandia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ateses nou persones per inhalació de fum en un incendi de Gandia - (foto 2)

  Aquest matí efectius del Consorci Provincial de Bombers han participat en un l'extinció d'un incendi en un pis de Gandia (València). Els fets han tingut lloc al voltant de les 12.13 hores de hui dijous i en l'extinció del foc han treballat cinc dotacions dels parcs de Gandia i Oliva.

   L'incendi ha sigut declarat a meitat demà i ha afectat el dormitori principal d'una casa situada al Carrer Jaume II de la localitat. Dues persones d'avançada edat que es trobaven dins han hagut de ser rescatades per les autoritats. També s'han desallotjat a altres tres persones residents en el bloc de cases.

  Segons han informat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), un total de nou persones s'han vist afectades pel fum: 3 veïns, 2 policies nacionals i 4 policies locals. 

  Dels intoxicats hi ha dos veïns afectats, un home de 79 anys i una dona de 69 anys, tots dos traslladats a l'Hospital Francesc de Borja. D'altra banda hi ha 4 policies locals, de 40, 44, 54 i 62 anys, tots ells evacuats al mateix centre hospitalari que els anteriors. I finalment, també han sigut atesos 2 policies nacionals que s'han traslladat pels seus mitjans a la seua mútua de treball.

  ocultar
  Ateses nou persones per inhalació de fum en un incendi de Gandia
  Pujar