4 de juny de 2020 4/6/20

Espanya decreta 10 dies de dol oficial

Espanya decreta 10 dies de dol oficial - (foto 1)
  • Al costat del dol una vegada finalitze el procés de desescalada es realitzarà un gran acte en memòria de les víctimes

Dimarts que ve el Govern d'Espanya decretarà un dol oficial de 10 dies en memòria de totes les víctimes que deixa la pandèmia del coronavirus al nostre país. L'aprovació del dol arribarà quan tots els territoris es troben en la fase 1 del pla de desescalada.

Així ho ha anunciat el president del Govern, Pedro Sánchez, en una roda de premsa durant la qual ha posat en valor el “esforç” realitzat per tota la població per a véncer al virus.

"Volem mostrar tot el nostre reconeixement a les víctimes amb aquest dol oficial" ha afirmat Sánchez, insistint a més que una vegada se supere el procés de desescalada es realitzarà un acte en memòria de totes les persones mortes. Per a aquest acte encara no hi ha data anunciada.

Durant els dies 10 de dol oficial, “el més prolongat de la història de la democràcia”, les banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis públics i en els vaixells de l'armada.

"Els morts en aquesta pandèmia mereixen el nostre record, la nostra memòria perdurable però també mereixen un homenatge encara major: la nostra convivència i la nostra concòrdia” ha declarat el president del Govern.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar