19 d’octubre de 2020 19/10/20

Els empadronats en la Comunitat podran viatjar per ella amb descomptes de fins al 70%

Els empadronats en la Comunitat podran viatjar per ella amb descomptes de fins al 70% - (foto 1)
  • El pla Bono Viatge entrarà en vigor a mitjan octubre

Objectiu: reactivar el turisme de la Comunitat Valenciana. La Generalitat s'ha marcat molts reptes per al nou curs, tots ells amb l'eix comú de contribuir a la reconstrucció de l'economia valenciana després del pas de la pandèmia del coronavirus, la qual ha danyat especialment al sector del turisme.

Per a reactivar el turisme provincial, el president Ximo Puig ha anunciat aquest dilluns la posada en marxa d'un ‘Bo Viatge’ amb el qual tota aquella persona que estiga empadronada en la Comunitat podrà viatjar per ella amb descomptes de fins al 70%. Els descomptes podran arribar fins als 600 euros per viatge.

“La nostra ocupació necessita un pla de xoc per a la seua reactivació” ha reivindicat el president durant la primera sessió del Debat de Política General celebrat en Les Corts, al mateix temps que ha explicat que amb aquesta campanya es busca “la recuperació del teixit empresarial, l'ocupació i les destinacions turístiques valencianes per a consolidar el turisme com un eix tractor de l'economia valenciana”.

De moment, es desconeixen més detalls sobre aquesta campanya que està prevista es llance el mes d'octubre.

Pujar