16 de gener de 2021 16/1/21

Podemos instal•larà routers gratuits a la vivenda pública d'Elx

Podemos instal•larà routers gratuits a la vivenda pública d'Elx - (foto 1)
  • La Conselleria d´Habitatge, encapçalada pel vicepresident Rubén Martínez Dalmau, instal·larà una sèrie de routers al parc públic de Palmerals per facilitar l'accés a l'educació dels escolars

A causa de la crisi sanitària, la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica acaba de llançar un projecte pilot en 7 municipis valencians, entre ells Elx. L'objectiu és dotar d'internet a les famílies de col•lectius més vulnerables.

Esta mesura afectarà al parc públic del Barri de Palmerals a Elx, on començaran a instal·lar-se els routers durant els mesos d'Abril, Maig i Juny.

Estos routers es destinaran a famílies amb escolars al seu càrrec, per tal què puguen seguir el curs escolar de manera telemàtica, i que al mateix temps puguen realitzar qualsevol tipus de tràmit mitjançant l'administració electrònica.

En paraules del vicepresident Dalmau, “es necessita pal·liar eixa escletxa digital entre les persones més desfavorides i que encara es fa més palpable en una situació tan crítica com la que estem vivint"

Des de Podemos insisteixen en què l'escletxa digital és una de les principals causes d'acceleració de la desigualtat i insten a l'ajuntament a ampliar esta iniciativa del govern valencià amb mesures municipals que afavoreixen l'accés a internet de l'alumnat en tots els barris i pedanies d'Elx.

Pujar