28 de novembre de 2020 28/11/20

Avecal tracta de potenciar la logística en el calçat a través del conveni amb Loginser

Avecal tracta de potenciar la logística en el calçat a través del conveni amb Loginser - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Avecal tracta de potenciar la logística en el calçat a través del conveni amb Loginser - (foto 2)

  L'Associació Valenciana d'Empresaris del Calçat ha subscrit aquest matí un conveni de col·laboració amb l'empresa especialitzada Loginser amb la finalitat de potenciar i acostar els serveis de logística, emmagatzematge, transport i distribució a les empreses del sector del calçat, com a àrees estratègiques en el desenvolupament del negoci. La signatura del document s'ha dut a terme en la seu de Avecal, situada al parc empresarial d'Elx.

  L'acte ha comptat amb la presència de la presidenta de la patronal valenciana del calçat, Marián Cano, i el representant de Loginser, Miguel Carbonell. Mitjançant aquest acord, les empreses associats podran beneficiar-se de descomptes especials en els serveis vinculats amb la logística i el transport de mercaderies. El període de vigència de la col·laboració tindrà una duració d'un any que podrà ser renovada posteriorment en períodes similars.

  La presidenta de Avecal ha incidit durant la signatura de l'acord en què “el sector es troba en un moment clau, ple de dificultats a causa de la crisi econòmica deslligada per la pandèmia, on les empreses necessiten més que mai maximitzar els seus recursos per a no perdre competitivitat. Els processos relacionats amb la logística i la distribució del producte són estratègics per al desenvolupament de les nostres empreses, i amb convenis com el que hui signem els acostem serveis que poden resultar del seu interés”.

  Per part de Loginser, Carbonell ha assenyalat que “la logística s'ha convertit en una extensió de la pròpia venda. Sent en alguns casos determinant en la valoració del producte”. En aquesta línia de treball, la logística ha de ser flexible i permetre a les empreses del sector del calçat *variabilizar els preus segons la seua demanda i d'aqueixa manera no assumir costos fixos. Tot això amb l'agilitat, seguretat i rapidesa que aporte valor al seu producte. El repte està a integrar informàticament aquests processos per a facilitar la cadena logística sense errors i amb immediatesa. Loginser disposa de tota la tecnologia necessària per a la integració logística amb les plataformes de venda, Prestashop, Woocomerce, Shopify, entre altres.

  Avecal va ser constituïda l'any 2010 amb l'objectiu de representar i defensar els interessos dels empresaris del calçat i d'aquesta indústria a la Comunitat Valenciana. En l'actualitat, l'entitat està integrada per més de 200 empreses que concentren a més de 400 marques de calçat. Es tracta de l'associació amb major representació de la indústria sabatera a la Comunitat Valenciana.

  Loginser naix l'any 2000 com una empresa pionera de serveis, bolcada totalment en el client per a cobrir totes les necessitats en una sola companyia. Des dels seus inicis Loginser ha apostat per un tracte directe i pròxim cap als seus clients, la qual cosa, ens ha permés conéixer les seues necessitats i tindre cada dia serveis més competitius dins de l'àmbit del transport urgent, magatzematge, solució E-*commerce i gestió logística entre altres. L'empresa aposta pel desenvolupament d'una cadena logística, emmagatzematge, control dels seus productes, fins a la informació i anàlisi necessària per a millorar la posició estratègica del projecte.

  Pujar