17 de gener de 2021 17/1/21

Presó per al detingut per la mort de la dona que va caure a un celobert a Elda

Presó per al detingut per la mort de la dona que va caure a un celobert a Elda - (foto 1)

  El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d'Elda ha acordat aquesta vesprada l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança d'un home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, en relació a la mort d'una dona el passat 30 de juny en un habitatge del carrer Murillo d'aquesta ciutat.

  Aquest home havia sigut detingut amb anterioritat per aquests mateixos fets i va passar a disposició judicial dimarts passat com a sospitós d'un delicte d'omissió de l'haver de socórrec. Llavors el jutge va acordar que quedara en llibertat provisional. En el curs de la investigació posterior, després de recaptar indicis que apunten al fet que va mantindre una forta discussió amb la víctima, la Policia Nacional va tornar a arrestar-ho ahir, ja com a presumpte autor material de l'homicidi.

  El detingut ha passat de nou a la disposició del titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d'Elda, que ha decretat el seu ingrés a la presó en virtut del risc de fugida, les contradiccions benvolgudes en el seu testimoniatge, la gravetat del delicte pel qual ara està investigat i els indicis que obren en contra seua.

  Abans de dictar l'ordre d'empresonament, el magistrat ha pres de nou declaració al propi investigat i, per primera vegada, a dues persones per a les quals ha apreciat la condició de testimonis protegits. Igualment, aquesta mateixa demà, el jutge ha dirigit una diligència de reconstrucció dels fets en l'habitatge on van ocórrer els fets.

   

  Pujar