6 d’agost de 2020 6/8/20

Cs demana a Oltra que "rectifique i no suspenga el servei d'atenció primerenca als menors d'Elda i Petrer"

Cs demana a Oltra que "rectifique i no suspenga el servei d'atenció primerenca als menors d'Elda i Petrer" - (foto 1)

    El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha demanat a la vicepresidenta del govern valencià i Consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, que rectifique i no suspesa el servei d'atenció primerenca que reben uns 60 menors d'Elda i Petrer.

    Per al diputat Tony Woodward, "no són suficients les excuses del Consell, que proposa un concert per a donar estabilitat a aquest servei, però sobre el qual no s'ofereixen més dades, ni dates ni quantes places disponibles hi haurà". "Els pares viuen entre la preocupació i la incertesa de no saber si els seus fills estaran entre els quals tornen a rebre un tractament que finalitza el pròxim 31 d'agost" ha comentat el parlamentari, per a qui és "urgent" una resposta a les famílies i "una solució que solament pot passar per la continuïtat normal d'aquest servei".

    I és que, tal com ha recordat Woodward, "qualsevol canvi o paralització del tractament pot suposar una reculada molt gran en xiquets molt xicotets, que estan en una fase clau per a superar alguns processos d'aprenentatge vitals com la parla o el desenvolupament de determinades aptituds socials".

    El parlamentari ha manifestat que "Cs vol estar al costat de les famílies" i per açò ha anunciat que es reunirà amb els pares afectats en els pròxims dies, "per a esgotar totes les vies possibles fins que la Conselleria es pronuncie sobre aquest tema i no deixe a aquests xiquets en un limb quant a formació i desenvolupament".

    Pujar