20 d’octubre de 2020 20/10/20

Xerrada: La Reforma de la Constitució: La Proposta del Consell de la Generalitat

Xerrada: La Reforma de la Constitució: La Proposta del Consell de la Generalitat - (foto 1)

    El conseller Manuel Alcaraz intervé divendres que ve, 25 de maig en el Campello per a parlar de la proposta de reforma constitucional que planteja la Generalitat, ponència que serà presentada i moderada per l'alcalde del Campello, Benjamí Soler.

    El passat mes de febrer el Consell de la Generalitat va aprovar, amb el nom d'Acord sobre la reforma constitucional, un document polític en què es plasmen una sèrie de propostes davant d'una reforma de la Constitució Espanyola que es considera necessària. Amb este document, des del Govern de la Comunitat Valenciana es vol fer una aportació i participar en un debat polític en què les comunitats autònomes han de jugar un paper actiu i fonamental com a subjectes polítics del sistema constitucional.

    Per al conseller Alcaraz ha manifestat que sols pretén ser un element més per al debat i, d'esta manera, intervindre en un procés de revisió i discussió que, encara que pot ser complex, és absolutament necessari i que, espera, resulte fructífer.

    Benjamí Soler, Alcade del Campello, ha volgut destacar que és un honor per al municipi contar amb la presència del conseller per a parlar d’un tema tan important per als valencians com és la Reforma de la Constitució; i el que és més important encara si cap per als valencians i les valencianes, la Reforma de la Constitució des d’un punt de vista valencià.

    Pujar