21 de novembre de 2019 21/11/19

Campello s'acosta a la final de llargues

  El Trofeu Diputació d’Alacant s’acosta a les finals, que és disputaran enguany a la localitat alacantina de Pedreguer. El passat cap de setmana es disputaven quasi totes les partides d’anada corresponents a la fase de semifinals.

  En la primera categoria de llargues, la formació de Campello, capitanejada per Martines, aconseguia un magnífic resultat, a casa, davant la sempre combativa formació de Sella, després de vèncer per 10 a 3. Als de Campello els queda una complicada partida a la plaça de Sella, però només necessitarien quatre jocs per assolir un lloc en la final. L’altra semifinal, que enfrontarà als equips de Benidorm i Parcent, disputarà la partida d’anada el pròxim cap de setmana, una setmana després perquè l’equip de Parcent ve de jugar la prèvia, de manera exitosa contra Mercat Central de València.

  En la segona categoria, els dos equips que jugaven com a locals cobraven avantatge en les partides d’anada, per una banda, Tormos guanyava per 10 a 7 a Top Recambios Castells, formació que s’havia mostrat molt sòl.lid durant la lligueta. Per la seua banda, Sella guanyava 10 a 6 a casa davant Parcent. Per tant, ens trobem en dos semifinals molt obertes i que es resoldran probablement per detalls en les partides de tornada en Castells i Parcent.

  La tercera categoria de llargues ja té un finalista, l’equip de Xaló que tornava a guanyar en la tornada a l’equip de Crevillent i es convertia en el primer equip finalista. L’altre eixirà de l’eliminatòria entre Fondó de les Neus i i Agost, que encara no han pogut disputar l’anada perquè el Fondó arribava també de disputar la prèvia, de manera satisfactòria contra l’equip de Nàquera A.

  Parlant ja de la lliga de palma, el favorit a disputar la final des d’un inici, l’equip d’Agost, s’imposava a domicili en el difícil carrer de Laguar, en este cas per 6 a 10, no és un resultat decisiu però la formació d’Agost apenes ha cedit jocs enguany al seu carrer. L’altra semifinal es troba molt més incerta ja que Benidorm guanyava als de Murla en el carrer artificial dels primer pel resultat de 10 a 9, per tant, tot és resoldrà en el carrer de Murla el pròxim cap de setmana.

  En la segona de palma, els equips que han disputat l’anada de les semifinals com a locals han obtés un avantatge que podria resultar definitiu. Calp guanyava a l’equip de Sella per 10 a 6, mentre que Benassau guanyava als de Tibi per 10 a 5.

  Ja en tercera, també de palma, Poble Nou i Sant Vicent protagonitzaven una partida molt disputada a la població de la Marina, en la que s’imposava l’equip visitant per 8 a 10. L’altra de les semifinals d’aquesta categoria la disputen els equips de Sella i Agost, on els segona posaven peu i mig després de guanyar a domicili pel resultat de 4 a 10.

  En la categoria juvenil, l’equip de Benidorm s’imposava al d’Orba a domicili per 2 a 8.

  ocultar
  Campello s'acosta a la final de llargues
  Pujar