26 de setembre de 2020 26/9/20

Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada

Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 2)
  Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 3)
  Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 4)
  Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 5)
  Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 6)
  Els Reig Mags arriben a Dénia esta vesprada - (foto 7)

  Tot aquell que pense que el nadal ja havia passat, és perquè no ha estat a Dénia. La ciutat, que exercix de capital de la Marina Alta, s'ha situat al capdavant quant a celebracions nadalenques. Prova d'açò és l'extens programa de festes que ha dut a terme l'Ajuntament on han brillat arbres monumentals, cavalcades, desfilades, tallers i fins a una celebració conjunta del cap d'any en el Carrer Marquès de Campo. En estos dies són els contacontes els qui amenitzen les vesprades festives dels més xicotets.

  Així, Dénia ha celebra estes festes, unes de les que més actes congreguen segons el propi departament de festes, amb molta il·lusió i treball per a oferir als veïns, i també als visitants, un complet pack d'activitats per a totes les edats i per a tota la família. L'objectiu, per part del govern local, és doble. Oferir una alternativa d'oci i al mateix temps afavorir i potenciar al florent comerç local i de restauració que tant representa per a Dénia.

  El Nadal va començar oficialment amb l'encès de les llums del gran arbre que s'ha instal·lat en la Plaça de la Constitució. La peculiaritat d'este arbre és que està fet a força de gots de plàstic –més de 7000- que posteriorment seran reciclats degudament. Emulant al que ja es va instal·lar l'any passat i que va ser construït amb les botelles usades de xiquets i xiquetes de Dénia, l'encès de les llums del nou monument es  va celebrar el dissabte 23 a les 18:00h, moment que va donar inici oficial a les festes. A més, al costat de l'encès de les llums, Papà Noel ja va recórrer els carrers per a arreplegar les cartes que li han volgut fer arribar els més xicotets.

  Visita dels Reis Mags i Cavalcada

  D'esta manera, fonts municipals han confirmat a elperiodic.com que les carrosses dels Reyes Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran a les 17:30h a l'antiga llotja del port i que després recorreran els principals carrers de la ciutat fins a arribar a la Plaça de la Constitució. Acompanyats d'una gran cavalcada arribaran fins a la plaça per a acostar-se al Betlem municipal i per a saludar a tots els xiquets i xiquetes que hagen acudit a veure'ls. Els seus patges, segons ha pogut saber este periòdic, es troben ultimant xicotets detalls per a no deixar esta nit cap casa sense visitar i sense regals.

  Pujar