27 d’octubre de 2020 27/10/20

Medi Ambient i Agricultura organitza tres cursos i una jornada d’agricultura amb certificació oficial

Medi Ambient i Agricultura organitza tres cursos i una jornada d’agricultura amb certificació oficial - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Medi Ambient i Agricultura organitza tres cursos i una jornada d’agricultura amb certificació oficial - (foto 2)
  Medi Ambient i Agricultura organitza tres cursos i una jornada d’agricultura amb certificació oficial - (foto 3)

  La Regidoria de Medi Ambient, Canvi Climàtic i Agricultura de l'Ajuntament de Dénia ha organitzat tres cursos d'agricultura i una jornada, entre els mesos d'octubre i novembre, dirigits a persones que treballen el camp, les que voldrien treballar-lo o aquelles que tinguen interés per l'agricultura. Els cursos, teòric-pràctics, són gratuïts i comptaran amb una certificació oficial.

  L'objectiu del programa, segons destaca l'edil de l'àrea, Josep Crespo, és "oferir un espai formatiu formal perquè els professionals i no professionals assolisquen competències necessàries per a desenvolupar els cicles d'aquest sector".
  El primer d'ells és el Curs de muntatge i manteniment d'instal·lacions de reg i tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre, de 16.30 a 19.30 hores. La inscripció està oberta fins al 29 de setembre.

  El 18 d'octubre se celebrarà la Jornada sobre fertilització orgànica i compostatge, de 18 a 21 hores. En aquest cas, la inscripció serà del 2 al 13 d'octubre.
  El segon curs, "Cultiu de l'alvocat i altres fruiters tropicals com alternativa als conreus tradicionals", es realitzarà del 30 d'octubre al 3 de novembre, de 18 a 21 hores, i la inscripció estarà oberta des del 10 al 27 d'octubre.
  Per últim, del 13 al 16 de novembre, de 18 a 21 hores, serà el torn del curs "Control biològic de plagues", amb inscripció des del 30 d'octubre al 10 de novembre.

  La part teòrica de tots els cursos s'impartirà a la Casa de la Cultura i la part pràctica s'especificarà a cada cas. Per exemple, el primer curs a realitzar serà als horts urbans.
  Els interessats a inscriure's, hauran de fer-ho en les oficines de Medi Ambient de l'Ajuntament (ronda Muralles, 42). També es pot sol·licitar més informació enviant un correu electrònic a deniaviva@ayto-denia.es o al telèfon 96646 70 61. Tindran prioritat en la inscripció les persones desocupades o en risc d'exclusió social.

  El programa, que ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient i la Diputació d'Alacant, s'inscriu en l'Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020 de la Regidoria de Medi Ambient, dins del Pla d'Acció Local <>, base la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia.

  Pujar