24 d’octubre de 2020 24/10/20

Desallotgen un ferri amb 393 passatgers encallat en arribar al port de Dénia

Desallotgen un ferri amb 393 passatgers encallat en arribar al port de Dénia - (foto 1)

    Un total de 393 passatgers van haver de ser desallotjats en la nit d'ahir d'un fast ferri de la companyia Balearia en quedar aquest encallat en el port de Dénia a causa de causes encara desconegudes.Segons ha informat la companyia en un comunicat, tots els passatgers van eixir il·lesos i van ser evacuats amb les embarcacions de Salvament Marítim, Guàrdia Civil del Mar, Pràctic de Dénia i el remolcador de Baleària. A més, Salvament Marítim ha desplegat a primera hora la barrera anticontaminació de forma preventiva, encara que no es va produir cap abocament de combustible.

    El buc, que procedia de Palma i Eivissa, anava a atracar en el port quan es tranquil detingut al voltant de les 23.20 hores traslladava en el seu interior a quasi 400 passatgers. Els passatgers amb vehicle a bord, que no van poder ser desembarcats, Baleària ha habilitat dos autobusos, un amb destinació a València i un altre a Alacant, amb parades tots dos en diferents poblacions. Baleària es mantindrà en contacte amb aquests passatgers que encara tenen el vehicle a bord per a informar-los de quan podran retirar-lo.

    A més, ha desembarcat i entregat als passatgers totes les pertanyies que tenien a bord. Finalment, la naviliera reubicarà als clients que havien de viatjar en el dia de hui i en els pròxims dies amb la Pineda del Riu en la ruta Dénia-Eivissa-Palma, en els bucs Cecilia Payne, Ramon Llull i Marie Curie.

     

    Pujar