19 de setembre de 2020 19/9/20

Suspensió de les activitats educatives i esportives per la gota freda

  En confirmar-se les previsions de fortes precipitacions de cara a la vesprada-nit de hui, dijous 18 d'octubre de 2018, l'Ajuntament de Cullera, prèvia consulta amb la comunitat educativa i la Policia Local de Cullera, ha pres les següents mesures:

  1.- SUSPENDRE TOTA ACTIVITAT EDUCATIVA al municipi de Cullera per a la vesprada de hui —a partir de les 15.30 hores— i per a tota la jornada de demà, divendres 19 d'octubre.

  2.- SUSPENDRE TOTA ACTIVITAT ESPORTIVA al municipi de Cullera per a les jornades de hui i demà, tancant les instal·lacions esportives per a esta fi.

  3.- Es prega a la població que estiga atenta a les alertes de l'Ajuntament de Cullera a través del seu servei de Whatsapp municipal (Per donar-se d'alta cal enviar ALTA al 661 523 502), les xarxes socials Facebook i Twitter i l'APP Cullera Online. Així mateix es prega que no se sature el Whatsapp mitjançant l'enviament de missatges o a través de videotelefonades, ja que este sistema sols és de difusió d'informació i alertes i NO d'atenció al públic. Estos enviaments de missatges podrien alentir el funcionament del sistema amb els consegüents perjudicis en l'agilitat de la difusió d'alertes.

  ACTUALITZAT A LES 18.30 H

  1.- Normalitat a tot el municipi a les 18.30 h.

  2.- Pluja intensa.

  3.- Obertes totes les carreteres. Demanem especial precaució a la CV-605 (carretera del Brosquil) i que s'evite la circulació per camins rurals.

  4.- Esta vesprada s'ha decidit tancar el Castell per evitar perills.

  5.- També està tancada la biblioteca municipal infantil així com les instal·lacions esportives municipals.

  Pujar