elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera supera el 75% d’ocupació durant el pont de Tots Sants

Cullera supera el 75% d’ocupació durant el pont de Tots Sants
  • La ciutat ha recuperat xifres prepandèmia amb hotels al 100% el dissabte i apartaments per damunt del 70% el cap de setmana

  • El sector de l'hostaleria també ha registrat gran afluència de clientela durant el pont amb els restaurants complets

MÉS FOTOS
Cullera supera el 75% d’ocupació durant el pont de Tots Sants - (foto 2)
Cullera supera el 75% d’ocupació durant el pont de Tots Sants - (foto 3)

El pont festiu de Tots els Sants ha deixat un bon sabor de boca en el sector turístic de Cullera. La ciutat ha superat el 75% d'ocupació durant aquests dies recuperant així xifres d'abans de la pandèmia.

«A Cullera continuem amb la mateixa tendència positiva. Hem registrat xifres molt bones. Al final les reserves d'última hora han contribuït al fet que durant alguns moments d'aquest pont festiu molts establiments hagen penjat el cartell de complet», ha afirmat la regidora delegada de Turisme de l'Ajuntament de Cullera, Débora Marí.

«Des de l'ajuntament continuem treballant amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme i aconseguir així que el sector mostre la seua millor cara al llarg de tot l'any», ha afegit Marí.

Del balanç del pont destaquen les estades en hotels, que el dissabte i diumenge van aconseguir pràcticament el 100% d'ocupació. Unes xifres que suposen una pujada percentual del 4% respecte a l'any anterior.

Els apartaments turístics també fan un balanç positiu d'aquest pont festiu ja que han registrat unes xifres per damunt del 70% sobretot el cap de setmana, amb un 87.5% el dissabte i un 80% el diumenge, superant així totes les expectatives.

Des del sector afirmen que el perfil del visitant que lloga apartament sol ser un turista familiar que aprofita qualsevol festiu per a visitar Cullera.
Quant als càmpings, les dades mostren una ocupació al voltant del 50%.

La majoria dels visitants que han triat Cullera per a passar aquests han arribat procedents del centre de la península. En gran manera són ciutadans que posseeixen a la ciutat costanera una segona residència. També han sigut molts els visitants procedents del nord d'Espanya i els arribats des de França i Itàlia, principalment.

Restaurants complets per als menjars i sopars del pont

El sector de l'hostaleria, per part seua, també ha registrat una gran afluència de clientela durant el pont de Tots Santos. Els restaurants han estat complets punt en el sopar del dissabte, en el menjar i el sopar del diumenge, així com en el menjar del dimarts festiu, gràcies al seu excel·lent i variada oferta gastronòmica que aposta pels productes de KM0.

Pujar