23 de setembre de 2020 23/9/20

Cullera premiarà amb 1000 euros el cartell de les Festes Majors

  Cullera incrementa la dotació econòmica per al cartell de les seues Festes Majors establint el premi en 1.000 €. La regidoria de Festes augmenta així per segon any consecutiu el premi tal com apareix en les bases publicades en la pàgina web del consistori.

  El delegat de l'àrea, Pere Manuel, explica que el premi estarà millor dotat per a «fer més atractiu el concurs i que els dissenys siguen cada vegada més professionals». A més, amb açò s'espera que un major nombre de professionals del disseny i les arts plàstiques s'animen a participar.

  En l'edició passada es va aconseguir que més professionals s'animaren a prendre part en este certamen recuperat esta legislatura pel consistori. L'obra guanyadora, 'La nit fosca', dissenyada per l'artista visual i dissenyadora digital Zaira Costa Selfa, va obtenir un gran èxit. La composició representava una escena de l'Aurora, un dels actes més representatius de les festes.

  Com cada any, els cartells han de ser originals i inèdits i pot participar qualsevol autor que ho desitge. La tècnica usada per a elaborar el cartell és lliure.

  El termini de presentació de les obres finalitzarà el 14 de febrer. Fins a eixa data, els autors hauran de dipositar les seues obres al costat de les sol·licituds de participació en la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 20 hores.

  Els criteris que utilitzarà el jurat per a valorar les obres són la creativitat de l'obra, l'estil i personalitat del cartell, la composició del text i les tipografies utilitzades, la tècnica de la imatge i del color i la relació i identificació amb el tema del concurs, les Festes Majors de Cullera.

  Les bases completes poden consultar-se en el següent enllaç: http://www.cullera.es/sites/default/files/u14/anuncios/bases_cartell_festes_2019_1.pdf 

  Des del consistori s'espera que l'augment en la qualitat de les obres ajude a recuperar el prestigi d'un concurs basat en una cosa tan propia com la identitat de Cullera i la seua tradició festiva.

   

  Pujar