22 d’octubre de 2020 22/10/20

Cullera llança un missatge de tranquil·litat després dels tres positius confirmats i aïllats en el centre de refugiats

Cullera llança un missatge de tranquil·litat després dels tres positius confirmats i aïllats en el centre de refugiats - (foto 1)
  • L'Ajuntament demana a la ciutadania que complisca de manera estricta les mesures de seguretat

La notícia saltava a última hora d'aquest dimecres: Cullera registra un brot de coronavirus. La Conselleria de Sanitat comunicada que en la localitat valenciana s'havien detectat tres positius en un centre de refugiats i activat el corresponent protocol de sanitari.

És un dels sis brots registrats ara mateix en la Comunitat Valenciana. Des de l'Ajuntament de Cullera han volgut llançar un missatge de tranquil·litat als veïns apel·lant a la seua consciència ciutadana i reclamant que es complisquen de manera estricta totes les mesures de seguretat.

Així, a través d'un comunicat, el consistori aclareix: “ No existeix cap rebrot de coronavirus a Cullera ja que els tres casos confirmats per Salut Pública corresponen a persones refugiades que trobant-se ja aïllades pel propi protocol del centre van ser sotmeses a PCR després de conéixer-se que havien estat en contacte prèviament a la seua arribada amb persones que havien donat positiu”.

“El consistori no baixa la guàrdia sent com és conscient que, malgrat l'entrada en la nova normalitat, la situació exigeix les màximes precaucions i el compliment estricte de les directrius determinades per les autoritats sanitàries” resa el comunicat, en el qual a més posa en valor la comunicació fluida amb la conselleria de Sanitat.

A més, Cullera – destinació de vacances per a molts – insisteix que malgrat aquests nous contagis continua sent un destí segur i recorda la responsabilitat de tota la ciutadania a l'hora de complir les normes que permeten “mantindre a ratlla al virus”.

Pujar