31 d’octubre de 2020 31/10/20

Cullera insisteix que el brot de 3 casos positius de COVID-19 està baix control

Dispositiu de Policia Local de Cullera
Dispositiu de Policia Local de Cullera
  • Descarta que siga un brot comunitari i es tracta de tres membres d'una mateixa família que romanen aïllats i controlats

L'Ajuntament de Cullera ha posat l'accent públicament que els 3 casos positius de COVID-19 que s'han registrat en el municipi estan baix control i en aïllament domiciliari.

Els responsables, una vegada confirmat per la Conselleria de Sanitat, han descartat que es tracte d'un brot de transmissió comunitària, ja que els tres nous infectats són membres d'una mateixa família i estan perfectament localitzats, tractats i controlats. Mantenen l'aïllament en el seu domicili fins que es recuperen i donen negatius en les pròximes proves PCR.

Des del consistori destaquen “la ràpida detecció i control dels tres casos gràcies al bon funcionament dels protocols”.

A més, les autoritats municipals han advertit que s'han intensificat els controls per al compliment estricte de la normativa sanitària en la lluita enfront del COVID-19.

Insistint que la situació del brot de tres casos positius nous a Cullera està totalment sota control gràcies als protocols sanitaris, recalquen que la manera de garantir que no s'agreuge la situació és mitjançant la responsabilitat ciutadana i el respecte a tall taula de l'ús obligat de la màscara i el distanciament social.

Pujar