elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera acull el rodatge de la webserie ‘Sí, quedo’

Cullera acull el rodatge de la webserie ‘Sí, quedo’

  Cullera continua captant l'atenció de productores audiovisuals i atraent rodatges de tota classe. L'últim, la webserie ‘Sí, quedo’, una producció englobada en la campanya de marca de la primavera 2019 de la Interprofesional del Vino de Espanya (OIVE).

  La platja de Cap Blanc ha sigut l'escenari triat per a rodar diverses seqüències de la segona temporada, que podrà ser vista a partir del 9 de maig.

  La temporada consta de quatre capítols de dos minuts i mig de durada que es publicaran d'un en un cada dijous a partir de la data d'estrena.

  El repartiment està format per Irene Montalà, Peter Vives i la popular actriu Andrea Duro, coneguda pels seus papers en sèries com 'Amar es para siempre', 'Velvet Colección' o 'La Catedral del Mar'.

  ‘Sí, quedo’ passa a engrossir la llista de rodatges en la localitat costanera que en els últims mesos ha atret l'atenció de productes com ‘L'embarcadero’, de Movistar + o 'Perdida' d'Atresmedia.

  Audiència potencial

  Solament en Youtube s'esperen més de 3 milions de visualitzacions. A més, la webserie podrà ser vista en televisió, xarxes socials i publicitada en una campanya de mupis digitals.

  L'agència encarregada de la difusió del producte assegura que s'ha fet un esforç per amplificar l'audiència respecte a la primera temporada el tràiler de la qual va registrar més de dos milions de visualitzacions, cada capítol va superar les 850 mil en Youtube i va aconseguir 163 mil reproduccions en Instagram.

  La Film Office de l'Ajuntament de Cullera ha col·laborat en la gestió del rodatge d'esta nova sèrie que té a la capital turística de la Ribera com a escenari i que servirà per a continuar promocionant la seua imatge turística.

  Pujar