elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera activa tots els serveis d’estiu a les seues platges

Cullera activa tots els serveis d’estiu a les seues platges
  • Ja es troben a ple rendiment socorrisme i salvament, postes sanitàries, ambulància i platges accessibles

Les platges de Cullera ja estan en marxa amb totes les garanties de seguretat, accessibilitat i amb els serveis a ple rendiment per poder gaudir-les. El consistori ha reforçat els serveis de salvament i socorrisme i el pla de contingència als seus arenals.

Tot i que el servei de salvament i socorrisme ja s’havien ampliat des dels caps de setmana de maig en les platges més freqüentades, ara estos punts de vigilància es posen en funcionament en totes les platges de la capital turística de la Ribera.

A banda de la posta sanitària de l’Oasis que ja estava oberta, també entren en funcionament les postes sanitaries de l’Escollera, Caminàs, Racó, Olivos i Dosser.

Les platges accessibles també amplien els seus punts i horaris, a l’Oasis, Espacio i Racó en horari de 11 a 14 hores i de 16 a 19 hores. A més, el punt accessible de l’Oasis també estarà obert durant tot el mes de setembre en horari de matí.

Platges segures

Igual que la temporada estival passada, l’Ajuntament de Cullera ha elaborat un pla de contingència per fer front a la Covid-19. Entre elles la intensificació de les tasques de desinfecció de banys i infraestructures, nova cartelleria, la instal·lació de més banys, els 38 auxiliars d’informació del programa ‘Platges Segures’ o la contractació de personal per a la supervisió de les instal·lacions turístiques.

Pujar