2 de desembre de 2020 2/12/20

Confinen a una urbanització de Cullera després de detectar-se dos positius en COVID-19

Confinen a una urbanització de Cullera després de detectar-se dos positius en COVID-19 - (foto 1)
  • El municipi realitzarà proves a tots els residents a la urbanització Cullera Park

El municipi valencià de Cullera suma dos nous positius d'àmbit familiar a la llista de contagis per coronavirus, segons ha confirmat l'Ajuntament en un comunicat remés als mitjans de comunicació. Arran d'això, s'ha decidit confinar a la urbanització Cullera Park on han sigut detectats els nous contagis.

“Els dos casos detectats, com així la resta dels veïns de la urbanització, es troben en aquests moments en fase d'estudi i s'estan realitzant les PCR i proves necessàries a tots ells amb l'objectiu de descartar l'aparició d'un brot” expliquen des del consistori, al mateix temps que recalquen que s'han intensificat els controls perquè es complisquen totes les normes sanitàries.

En la mateixa línia, demanen a tot aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització en els últims dies es pose en contacte amb el centre de salut. A més, preguen a tots els residents que es mantinguen en els seus domicilis fins a conéixer els resultats de les proves.

Amb tot això, des de l'Ajuntament envien de nou un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però recordant-los que cal estar alerta i complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Pujar