20 de gener de 2021 20/1/21

Adéu a l'últim festival del 2020: el Medusa s'ajorna a 2021

Adéu a l'últim festival del 2020: el Medusa s'ajorna a 2021 - (foto 1)
  • L'organització acaba de comunicar el seu ajornament fins l'any vinent donada la situació sanitària

La Comunitat Valenciana no tindrà festivals aquest estiu. Després de la successiva cancel·lació de tots ells, aquest dimecres l'organització del Medusa – últim esdeveniment que quedava per pronunciar-se - ha anunciat el seu ajornament per a l'any vinent.

“En aquests moments, ni el Ministeri de Cultura i ni altres autoritats pertinents ens han brindat una solució real per a dur a terme MEDUSA FESTIVAL. Tampoc donen un marc viable per a poder realitzar un esdeveniment amb totes les garanties per a així protegir la seguretat dels assistents a aquesta *enrome reunió musical i, per descomptat l'activitat laboral de tots els treballadors i empreses que fan possible aquest esdeveniment” expliquen en un comunicat.

Unes raons i per a “assegurar el benestar i gaudi dels assistents” s'ha decidit ajornar el festival a 2020. “Una dolorosa decisió” que arriba acompanyada de noves dates. La pròxima edició del Medusa tindrà lloc a la Platja de Cullera del 4 al 9 d'agost de 2021.

“El pròxim estiu tindrem un Circus of Madness que no us deixarà indiferents i millorarà l'experiència que sempre us proposem” prometen.

Sobre les entrades ja comprades, l'organització ha habilitat diferents mecanismes segons la situació de cadascun encara que per norma general es mantenen l'entrades d'enguany per al següent.

Pujar