elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

1.000 persones participen este diumenge en l'Egyptian Race de Cullera

1.000 persones participen este diumenge en l'Egyptian Race de Cullera
    MÉS FOTOS
    1.000 persones participen este diumenge en l'Egyptian Race de Cullera - (foto 2)

    Més de 30 reptes al llarg de 10 quilòmetres. Així és el circuit de l'Egyptian Race de Cullera, un esdeveniment esportiu que posarà a prova la fortalesa física i mental de 1.000 esportistes.

    Els participants es donaran cita este diumenge en la localitat per a enfrontar-se a obstacles de suspensió, equilibri, agilitat, destresa, força i diversió. Entre alguns exemples, escalar per superfícies inclinades, traspassar fosos i dunes, desplaçar-se penjats d'anells i cordes, i avançar a ròssec pel fang.

    L'Egyptian Race es caracteritza per ser un dels esdeveniments esportius més exigents i la primera carrera d'obstacles temàtica d'Espanya.

    Cullera s'apropa de nou al turista esportiu i millora la seua imatge de marca tenint present que en 2018 quasi el 5 % dels viatges realitzats van ser motivats per la pràctica esportiva.

    Categories

    Per als corredors de les categories elit i per grups l'Egyptian Race de Cullera suposa la possibilitat d'ascendir en la classificació i la passada per punts a la mundial de carreres d'obstacles, celebrada el mes pròxim d'octubre a Londres, i el campionat europeu, celebrat al juny a Polònia. La carrera també puntuarà dins de la lliga espanyola de carreres d'obstacles i la lliga valenciana.

    En la resta de categories, la participació es farà per equips, per parelles i de manera popular, la motivació de la qual serà la diversió, l'esforç i la companyia. L'esdeveniment comptarà a més amb un circuit adaptat per a xiquets, l'Egyptian Kids.

    Participants d'elit

    El diumenge podrem veure a Cullera a Lluís Barbé, campió de la lliga 2018, José Miguel Pericás, campió de la lliga valenciana 2018 i Azman Mesand Estupiñán. En la categoria femenina a Lorena González, campiona de la lliga i la nacional 2018 i segona classificada en el campionat europeu, Ana Chillerón, primera en la lliga valenciana i segona en la lliga espanyola 2018, i Gemma Ibáñez, segona classificada en la lliga valenciana 2018).

    Pujar