28 d’octubre de 2020 28/10/20

La regidoria d'igualtat està en contacte amb el Crevillent femení per a fer un seguiment dels fets ocorreguts

La regidoria d'igualtat està en contacte amb el Crevillent femení per a fer un seguiment dels fets ocorreguts - (foto 1)
  • La Regidoria d'Igualtat s'ha fet ressò de la situació que es va donar el passat diumenge al camp de futbol Enrique Miralles amb l'equip femení del Crevillent

MÉS FOTOS
La regidoria d'igualtat està en contacte amb el Crevillent femení per a fer un seguiment dels fets ocorreguts - (foto 2)

Ana Vanesa Mas, ha manifestat que des de dilluns a primera hora va mantenir converses amb el propi regidor d'esports per esclarir els fets.

A més, la mateixa vesprada va contactar amb la capitana de l'equip per a conèixer de primera mà que havia passat.

Al llarg del dia de hui, la regidora d'igualtat Ana Vanesa Mas ha mantingut una conversa amb la capitana del Crevillent femení per a transmetre tot el seu suport i el de la seua regidoria davant dels fets ocorreguts els passat diumenge.

Fets que segons la regidora no poden ser permesos en una societat del s.XXI i que no tenen cabuda en el nostre municipi.

Els comentaris masclistes que es denuncien són molt greus, i des de la regidoria d'igualtat farem el seguiment necessari perquè es dignifique el paper de la dona en l'esport.

La pròpia regidora ha transmès a la capitana de l'equip que estarà amb elles en el proper entrenament per a parlar directament amb totes elles i transmetre el compromís del govern  d'actuar contra qualsevol actuació sexista.

Per altra banda, el regidor d'esports, Marcelino Giménez també va trastallar tot el seu suport a l'entrenador de l'equip femení.

Pujar