elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament repartirà mascaretes pels carrers de Crevillent a xiquets i adults acompanyants

L'Ajuntament repartirà mascaretes pels carrers de Crevillent a xiquets i adults acompanyants

    Comença la Fase 3 del protocol de repartiment de mascaretes a Crevillent. Una fase que arriba després del repartiment previ de material als serveis essencials i als comerços i mitjans de transport entre altres (Fase 1 i Fase 2).

    Demà diumenge, 26 d'abril, l'Ajuntament repartirà mascaretes a través dels voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja. S'entregaran a qui ho necessite, tant adults com xiquets. No obstant això, es recomana a qui ja dispose de mascaretes que isquen amb elles.

    En aquesta fase que encara no és de desconfinament total, la distribució es realitzarà de manera itinerant. No hi haurà punts de lliurament estàtics sinó mòbils per a evitar que es formen aglomeracions. És a dir, els voluntaris i voluntàries aniran passejant pels carrers i repartint mascaretes en les diferents zones de Crevillent.

    L'Ajuntament ha establit un pla de seguiment per a assegurar el compliment de les normes de l'Estat d'Alarma i informa la població que això no ha de comportar un oblit de les restriccions que continuen estant en actiu. L'incompliment d'aquestes comporta sancions a partir de 600 €.

    Pujar