24 de novembre de 2020 24/11/20

Donació de sang al Pavelló “Els Arbrets” aquest dimarts

Donació de sang al Pavelló “Els Arbrets” aquest dimarts - (foto 1)
  • La col·lecta de sang es desenvoluparà demà, 28 d'abril, de 18’00 a 20’30 hores al Pavelló “Els Arbrets” amb mesures de seguretat i prevenció extraordinàries

MÉS FOTOS
Donació de sang al Pavelló “Els Arbrets” aquest dimarts - (foto 2)

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana demana als crevillentins i crevillentines la seua col·laboració i sol·licita que acudisquen a la donació de sang de demà dimarts, dia 28. Una vegada més, per raons de seguretat i prevenció enfront del COVID-19, tindrà lloc al Pavelló “Els Arbrets”. però en aquesta ocasió serà en horari de vesprada, des de les 18’00 fins a les 20’30 hores.

Segons informa Gema Candelaria Asencio, regidora de Sanitat, la col·lecta començarà a partir de les 18 h, perquè abans (a les 17 h) es durà a terme la donació per part de diversos treballadors de Moblibérica que anualment realitzen aquesta donació en la seua empresa però que enguany, a causa de la crisi sanitària, ha sigut traslladada al Pavelló.

Fins hui s'han realitzat dues campanyes de recollida de sang en aquesta ubicació, de les quals s'han obtingut 98 donacions, i la participació de 5 donants nous. Des de la Regidoria de Sanitat agraeixen la solidaritat dels veïns i veïnes de Crevillent i animen a continuar participant, ja que la sang no es fabrica i es continua necessitant per a operacions quirúrgiques, parts, per a persones amb leucèmia i altres tipus de càncer, i per a atendre víctimes d'accidents de trànsit, entre altres.

L'edil de l'àrea dóna les gràcies també a les regidories d'Esports i Espais Públics i a la de Serveis Públics per la seua implicació, així com a la Germanor de Donants de Sang i, molt especialment, a tot el voluntariat de Protecció Civil.

Gema Candelaria Asencio informa també que la següent donació serà el divendres 8 de maig, de nou al Pavelló Municipal “Els Arbrets”, en horari de 17’00 h a 20’30 h.

Pujar