13 de desembre de 2019 13/12/19

Creu Roja i l’Ajuntament de Crevillent inicien una campanya solidària amb els afectats per la Gota Freda

  L'Assemblea Local de Creu Roja i l'Ajuntament de Crevillent inicien una campanya solidària d'ajuda als afectats per la gota freda de San Felipe, Las Casicas, El Rincón de Pablos i de la veïna comarca de la Vega Baixa. Aquesta campanya ha sigut presentada hui amb la presència de la Presidenta de Creu Roja de Crevillent, Alicia del Carmen Mas i dels representants de tots els Grups Municipals de la Comissió de Cultura i Educació. L'ajuda s'organitzarà per mitjans de tres campanyes amb diferents objectius: la recollida de material, el voluntariat i la celebració d'un concert solidari.

  La Regidora de Benestar Social, Monserrat Pineda, ha informat que la campanya de recollida de material es dirigirà a tots els Centres escolars de Crevillent, tant col·legis com Instituts, amb la petició de recollida de material d'higiene infantil, de material escolar i de productes de neteja. Així mateix es facilita un número de compte que Creu Roja ha obert específicament per a les aportacions econòmiques que es vulguen efectuar (La Caixa ES28 2100 0600 8502 0196 0066). En aquesta Campanya també s'han involucrat els dos Centres de Majors, tant el del Parc Nou com el del Parc Vell, i en ells també es recolliran els materials en els horaris que els Centres establisquen.

  Per part de la Presidenta de Creu Roja, s'ha informat de la Campanya del Voluntariat que va dirigida a aconseguir voluntaris i voluntàries per a poder continuar actuant en les zones més afectades i que necessiten de l'actuació d'aquests voluntaris. La Presidenta de Creu Roja ha manifestat l'agraïment per les mostres de solidaritat i de la predisposició de molts ciutadans anònims que s'han mostrat disposats a tirar una mà en el que fera falta. Ha destacat que en els dies més crítics de la DANA s'han allotjat 313 persones en els dos Pavellons habilitats i s'han cobert les necessitats hídriques, alimentàries i d'abric i vestuari d’aquestes persones amb 939 intervencions. En aquesta campanya han participat 122 persones voluntàries i es fa una crida a tota la societat crevillentina perquè a través del correu electrònic: crevillent@cruzroja.es, o a través del telèfon: 965406504, es participe com a voluntari en les tasques que, per desgràcia, queden pendents en totes les zones afectades.

  Finalment Jesús Ruiz, Regidor de Cultura i President de la Comissió, va voler agrair la presència de tots els Grups polítics en aquesta presentació ja que és l'Ajuntament com a institució el que dóna tot el seu suport a aquestes Campanyes de Creu Roja. Al mateix temps va informar que, davant l'oferiment de diverses associacions i grups culturals, s'organitzarà un Concert solidari per a recaptar fons. El Concert se celebrarà el dissabte 26 d'octubre a partir de les 20h, a l'Auditori de la Casa de Cultura, amb un donatiu de 5 € i les entrades del qual es vendran en diversos comerços de Crevillent. En aquest acte actuaran l'Escolania de l'Escola Coral de la Federació de Cors de Crevillent al costat de l'Escola de dansa “Aventura”, el grup local Mius, el grup de teatre “Els Teatrers”, la Banda Unió Musical, l'Orfeó Crevillentí i solistes crevillentins.

  ocultar
  Creu Roja i l’Ajuntament de Crevillent inicien una campanya solidària amb els afectats per la Gota Freda
  Pujar