elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El coronavirus continua augmentant en la Comunitat: 40 nous casos en menys de 24 hores

El coronavirus continua augmentant en la Comunitat: 40 nous casos en menys de 24 hores
  • Entre els nous casos hi ha dos fills d'un home que va donar positiu fa uns dies

La Comunitat Valenciana compta a aquests moments amb 188 casos positius en coronavirus distribuïts en les tres províncies valencianes. Així ho ha comunicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la seua compareixença diària, durant la qual ha detallat que del total 40 dels casos són nous.

Entre els nous positius, destaquen una jove de 15 anys i una menor de tan sols 9 familiars d'un home que va donar positiu en les proves fa uns dies. Per províncies a la província de Castelló hi ha 7 positius, en la de València 124 i per la seua part a la província d'Alacant la xifra ascendeix a 57.

A més, s'ha detallat que dels 188 positius únicament 42 es troben ingressats en els diferents hospitals, tres d'ells greus estant un d'ells en l'UCI.

De les proves realitzades 2.734 han donat negatiu, però de moment només s'ha donat d'alta a un dels pacients. “Prompte començarem a donar algunes altes” ha avançat Barceló, qui ha posat en valor l'esforç que està realitzant el personal sanitari.

Recordem, aquest divendres han mort dues persones per *coronavirus en la Comunitat Valenciana: un home a Alacant i una altra a València, aquesta última relacionada amb el brot de la residència de Torrent.

Pujar