29 de març de 2020 29/3/20

Continuen les temperatures estivals en la Comunitat

Continuen les temperatures estivals en la Comunitat - (foto 1)
  • Hui l'interior pot arribar a aconseguir els 31 graus

Les temperatures pròpies d'estiu que irromperen amb força la setmana passada en la Comunitat Valenciana continuen en ascens. Els valencians podran continuar gaudint hui d'un sol estival, ja que el cel seguirà buidat tot el dia. Això sí, al bon clima l'acompanyaran temperatures que poden arribar a aconseguir els 31 graus a l'interior, segons ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les tres capitals de província, per part seua, aconseguiran els 24 graus en una jornada en la qual gaudir de la platja ja es perfila com una bona opció, perquè les temperatures mínimes continuaran en ascens i les màximes pujaran a l'interior i s'estabilitzaran en el litoral.

A més, els núvols desapareixeran i donaran pas a un cel buidat, encara que a València i Castelló poden tornar a produir-se intervals de núvols baixos en finalitzar el dia. Mentrestant, durant el dia de hui el vent bufarà variable fluix i fluix general a aquest i nord-est a partir del migdia. En els litorals de València i Castelló bufarà amb intervals moderats.

Dijous 16 de maig

Les temperatures estivals donaran una treva demà en la Comunitat Valenciana, on Aemet preveu intervals nuvolosos i possibles pluges al final del dia en el nord de Castelló. Així mateix, les temperatures màximes baixaran fins a acostar-se a temperatures pròpies del mes de maig, especialment a l'interior. El vent s'espera variable fluix, amb intervals de moderat a la vesprada.

Pujar