elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria d’Obres i Serveis inverteix en els parcs infantils

    L’ajuntament de Cocentaina portarà a terme remodelacions en els parcs infantils de Cocentaina, després de fer un estudi durant el mes d’agost que posava de manifest les intervencions necessàries per a millorar el seu estat.

    La primera actuació que es produirà serà el canvi del paviment del parc del C/Almudaina, més conegut com el parc L’Orxa 4.4., on es retirarà tot el paviment de cautxú i es posarà gespa artificial especial per a instal·lacions de jocs infantils. Una altra de les intervencions que van realitzar-se serà la substitució de la zona de jocs del parc Paquito el Chocolatero, canviant els antics elements de fusta per altres renovats d’un material que no precissa de tant de manteniment. Aquestes dos actuacions estan previstes per a finals d’octubre, la seua finançament és mitjançant el romanent de tresoreria i ascendeixen respectivament a 15.000€ i 40.000€.

    Des de la regidoria d’Obres i Serveis, Mariona Carbonell, explica que durant aquest termini i posteriorment, es duran a terme diverses actuacions de millora en la resta de parcs municipals.

    Pujar