elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentada la 7ª edició de Sent-Me Cocentaina 2020

Presentada la 7ª edició de Sent-Me Cocentaina 2020
  • Serà una edició especial reduïda a dos concerts al Palau Comtal mantenint els protocols de distanciament social, però amb un fort simbolisme d'aposta per la música i l'art

L'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa, el regidor de cultura Iván Jover i el director d'orquestra i musicòleg Ignacio García-Vidal han presentat una simbòlica edició 2020 de SENT-ME COCENTAINA. La setena edició de SENT-EM presentarà dos concerts al Palau Comtal els dies 27 i 28 de juliol, adaptats als protocols de seguretat sanitària vigents. L'objectiu principal d'aquesta setena edició és mantindre la filosofia i l'esperit que identifica des de la seua creació a SENT-ME COCENTAINA: la trobada entre persones i el gaudi de la música clàssica en el marc arquitectònic i patrimonial contestà. Com declara el director artístic de SENT-ME COCENTAINA, el director d'orquestra contestà Ignacio García-Vidal: «La complexitat dels temps que estem vivint fan més rellevant que mai la voluntat de generar espais de creació per a la cultura i l'art».

La secció de cordes de l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia dirigida pel mateix Ignacio García-Vidal i el Quartet de corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant oferiran dos concerts en els quals interpretaran quartets, divertimentos i serenates de corda de Mozart, Beethoven, Elgar i Dvorak. Violins, violes, violoncels i contrabaixos mantindran així la seua cita anual per seté any consecutiu amb el públic contestà al Palau Comtal. L'aforament serà limitat i les invitacions gratuïtes es podran retirar a la Casa de la Joventut des del dia 13 de juliol.

Concerts

DILLUNS 27. Palau Comtal 22h. Quartets de corda al Palau

Quartet de corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

Música de Mozart, Beethoven i Dvorak (45´)

DIMARTS 28. Palau Comtal 22h. Serenates de corda al Palau

Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia (secció de cordes) Ignacio García Vidal, director

Serenata per a cordes en Mi m op. 20 E. Elgar (14´)

Serenata per a cordes en Mi M op. 22 A. Dvorak (32´)

Pujar