elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini d'inscripció per a participar en la 42 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

Obert el termini d'inscripció per a participar en la 42 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina
  MÉS FOTOS
  Obert el termini d'inscripció per a participar en la 42 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina - (foto 2)

  El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina celebra enguany la seua 42 edició i ja ha obert el termini d’inscripció per a tots els interessats en participar en 2022.

  El concurs es desenvoluparà el dissabte, 12 de novembre de 2022 i podran prendre part tant agrupacions corals de veus mixtes, com de veus iguals. L'obra obligada per a aquesta edició ha sigut encarregada al compositor basc Xabier Sarasola. Titulada “LA PAU”, és una obra composta sobre un poema de Marc Granell.

  Els premis establits per a aquesta nova edició són tres, Primer, Segon i Tercer Premi dotats amb 3.000 €, 1.800 €, 1.200 € respectivament, més trofeu, i Premi del Públic dotat amb 600 €. A més, El cor guanyador es classificarà per a participar en el VI PREMI FIRACOR, dotat amb 6000 €, que se celebrarà en 2025 i competirà amb els classificats de les pròximes edicions regulars del certamen de 2023 i 2024.

  Enguany, com a novetat, l'organització del Certamen ha creat un nou Premi dotat amb 500 € més trofeu commemoratiu, al/ a la Millor Director/a del concurs.

  Les bases de participació del concurs, així com el formulari d'inscripció es poden descarregar en la web que disposa el Certamen Coral en:

  www.certamencoralfiratotssants.com

  Pujar