elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així celebra Cocentaina el Dia Internacional del Llibre

Així celebra Cocentaina el Dia Internacional del Llibre
  • S’inicia el tercer trimestre de la campanya pel foment lector «L’aventura de llegir», sota la temàtica «Contem i cuinem», on participaran diferents alumnes de 1r i 2n d’infantil

MÉS FOTOS
Així celebra Cocentaina el Dia Internacional del Llibre - (foto 2)
Així celebra Cocentaina el Dia Internacional del Llibre - (foto 3)

La Biblioteca acollirà un taller on la literatura el i vi es donen la mà: «Enoliteratura. Maridatge de vins i literatura», amb Anna Moner. D’altra banda, hi haurà una taula redona al voltant del llibre «Viure és antihigiènic. Aforismes il·lustrats de Joan Fuster», amb Santi Tena.

Cocentaina celebra el Dia Internacional del Llibre (23 d’abril) amb diverses activitats, tant per a adults com per a xiquets; les quals tindran lloc a la Biblioteca Pública Municipal Pare Arqués.

El dimecres 24 d’abril a les 20 hores, Anna Monner, escriptora i artista plàstica, ens proposa un taller d’«Enoliteratura. Maridatge de vins i literatura»; on, a través de textos de Vicent Andrés Estellés, James Joyce o Virginia Woolf; així com el tast de diversos vins, descobrirem la relació que existeix entre aquests dos elements que, en principi, semblen tan allunyats. Cal recordar que les places són limitades i completament gratuïtes. Els interessats hauran de telefonar al número de la Biblioteca: 965 590 869.

El dijous 25 d’abril a les 19:30, en canvi, gaudirem d’una taula redona on, sota el títol «Il·lustrar els aforismes de Joan Fuster», podrem escoltar Santi Tena, pintor i il·lustrador, que ens explicarà com ha sigut el procés creatiu de traduir en imatges un dels gèneres més importants de l’escriptor de Sueca.

Per altra banda, els més menuts inicien el tercer trimestre de la campanya «L’aventura de llegir» que, en aquest cas, tindrà per temàtica «Contem i cuinem». Aquesta iniciativa, adreçada als alumnes d’infantil i primària de Cocentaina, té per objectiu fomentar el seu gust per la lectura.

En paraules de Berta Iñíguez, regidora de Cultura, «hem treballat de valent per oferir tota classe d’activitats a la gent de Cocentaina. No obstant això, les activitats no s’acaben ací. Si vos agrada llegir i sou amants de la literatura, estigueu ben atents perquè, al llarg d’aquests dies, anirem desvelant altres activitats i algunes sorpreses».

Pujar