25 de setembre de 2020 25/9/20

La licitació del CEIP Sant Joan Bosco no eixirà fins a l'estiu de 2017

    Fa algunes setmanes Conselleria d'Educació es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Cocentaina per a anunciar que l'esperada licitació del col·legi anava a ser publicada.

    Temps després es rebia la disculpa perquè havia sigut una errada tècnica: la regidora d'Educació de Rafelbunyol s'anomena igual que la regidora de Cocentaina, Mireia, i a l'hora de cridar va haver una confusió de noms i cognoms.

    L'alcaldessa de Cocentaina lamenta l'errada i diu sentir-se molesta amb la confusió: "la notícia ens va alegrar moltíssim perquè suposava que les obres anaven a començar abans de setembre de 2017 i ara haurem d'esperar fins a aquest estiu per a poder veure que és el Sant Joan Bosco qui veu publicada la licitació que fa 27 anys que s'està esperant". L'edil d'Educació, que es va reunir aquest dissabte en València amb alguns responsables d'aquesta Conselleria, es va traslladar personalment el seu descontent: "entenc que ha sigut una errada humana i tots tenim dret a equivocar-nos, però amb aquesta confusió de noms s'ha dóna't esperances a tota la comunitat educativa del Bosco i no em pareix correcte que es jugue amb les il·lusions i la lluita de tanta gent. Ara haurem d'esperar fins a l'estiu del 2017, que era la data prevista, per a veure la licitació d'eixa obra". La regidora d'Educació vol traslladar les disculpes donades per Conselleria i es reafirma en què "l'ajuntament seguirà encara més pendent, si cap, de tot el procés per a garantir que en 2017 comencen les obres".

    Pujar