28 de novembre de 2020 28/11/20

L'Agència Valenciana del Turisme difon l'oferta turística de la Comunitat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

  L'Agència Valenciana del Turisme (AVT) difondrà l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Fira de Tots Sants que se celebra des de l'1 al 5 de novembre a Cocentaina.

  La Fira de Tots Sants és una de les mostres vives més antigues de la història de la vila de Cocentaina que enguany celebra la 671 edició i que durant la seua última edició va albergar més de 591.000 visitants. El significat mercantil, origen de la fira, ha crescut també amb el pas del temps, trobant-se els tres sectors econòmics representats, ja que es manté la tradició ramadera, juntament amb l'exposició de productes variats, la promoció del turisme i la realització d'innombrables actes lúdics i culturals.

  Des de l'edició de l'any 2009 la Fira de TotsSants va incloure un sector dirigit a la promoció turística. La ubicació del sector ha anat variant segons les necessitats de la Fira, apostant sempre per aquest model d'exposició que ha anat traslladant-se a zones mes transitades i de majors dimensions a causa de l'augment de participants any rere any.

  Per a aquesta edició s'ha optat per situar de nou aquest espai al llarg del carrer Colón, perpendicular a l'avinguda principal del municipi, ampliant pel que fa a edicions anteriors el nombre de casetes, situades a banda i banda del carrer per primera vegada.

  L'Agència Valenciana del Turisme participarà amb quatre casetes de fusta unides situades en la intersecció del carrer Colón amb la plaça Alcalde Reig. En l'espai de l'AVT participen enguany la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, el club d'allotjaments d'interior TEMPS, Tour&Kids, LOceanogràfic i la marca turística Benidorm.

  La directora general de Turisme, Raquel Huete, assiteix aquest dimecres, 1 de novembre, a la inauguració d'aquest certamen. Per a la representant de Turisme "participar en aquesta fira promocionant la nostra destinació compleix una doble funció, d'una banda donem a conèixer l'oferta entre els nombrosos visitants a Cocentaina, però a més vam mostrar un suport a l'impuls de les nostres festes i tradicions, com l'és la Fira de Tots Sants".

  Pujar