19 de novembre de 2019 19/11/19

Certamen Coral de la Fira Tots Sants 2016

Certamen Coral de la Fira Tots Sants 2016 - (foto 1)

  El Certamen Coral Fira de Tots Sants, arriba a la seua 36º edició. Ja és tota una tradició la cel.lebració d'aquest event musical que aquest any és cel.lebrarà el pròxim 12 de Novembre al Centre Cultural el Teular.

  És van reunir el president del certament Roberto Juan i el coordinador Raúl Belda juntament amb la'alcadessa de Cocentaina Mireia Estepa i la regidora de Fira Mariona Carbonell. En aquest reunió s'ha valorat l'edició passada així com s'ha presentat per part de l'equip organitzador el programa i les activitats que es duran a terme baix el nom Certamen Coral Fira Tots Sants, activitats referent al mòn de la música coral.

  Tant per part de l'equip organitzador com per part del consistori, recolzen aquesta iniciativa i més encara quan fa 36 anys que ve duent-se a terme, i ja forma part de la programació de la Fira de Tots Sants. En paraules de Mireia Estepa « recolzem i continuarem recolzant aquest certament perquè son molts anys d'èxit i ja està mes que consolidat aquest certamen coral, a banda de que la cultura es part fonamental en la Fira de Tots Sants i des del consistori sempre estarem apoyant aquest itpus d'iniciatives»

  ocultar
  Certamen Coral de la Fira Tots Sants 2016
  Pujar