19 de setembre de 2020 19/9/20

Els Punts Violeta difondràn el missatge d’igualtat en les Festes Majors de Catarroja

Els Punts Violeta difondràn el missatge d’igualtat en les Festes Majors de Catarroja - (foto 1)

  Unes festes en les quals es promoga la igualtat, aquest ha sigut l'objectiu que l'equip de govern va posar com a compromís ineludible des de la seua arribada al Consistori i que, evidentment ha repetit enguany. Diferents accions dins del programa de festes, però sobretot, la ubicació dels Punts Violeta d'informació i conscienciació contra comportaments poc adequats destaquen entre les mesures dutes a terme. 

  Així doncs, durant dos dels esdeveniments més multitudinaris del programa festiu, Concurs de Allipebre i Macrodiscoteca, se situaran dues carpes informatives, gestionades per CAVAS on s'oferirà informació sobre els recursos amb els quals compta l'Ajuntament de Catarroja en matèria d'igualtat.

  A més, amb l'objectiu de difondre el missatge d'igualtat, s'han ideat diverses iniciatives per a implementar-lo, com el decàleg per a unes festes amb molt bon rotllo, incloses dins del llibre de festes. També, es repartiran polseres violetes, barrets de palla i tatoos amb l'amb el missatge #CatarrojaÉsIgualtat,

  “El nostre objectiu, des de l'Ajuntament de Catarroja, és posar el nostre xicotet granet d'arena per a frenar tot tipus de conductes reprovables contra la dona, no només en les festes sinó durant tot l'any, ja que aquest tipus de conductes poden derivar a situacions com la que vivim al nostre país que ens han dut a alertar d’una #EmergènciaFeminista”, ha explicat la regidora d'Igualtat, Beatriz Sierra.

  #EmergènciaFeminista a Catarroja

  D'altra banda, des de l'Ajuntament de Catarroja s´uneix a la concentració que el divendres 20 de setembre a les 20 hores ha convocat la Plataforma feminista d'Alacant sota el lema #EmergènciaFeminista i que secundaran les associacions feministes del municipi.

  Durant la nit del divendres la façana de l'Ajuntament de Catarroja estarà il·luminada amb el color violeta i des de l'organització es llegirà el manifest proposat des de la Plataforma organitzadora.

  Pujar