elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba la nova edició de l’Escola d’Estiu a Catarroja en honor a Vicent Andrés Estellés

Arriba la nova edició de l’Escola d’Estiu a Catarroja en honor a Vicent Andrés Estellés
  • Com a novetat, enguany es comptarà durant el mes de juliol amb la possibilitat de menjador al Bertomeu Llorens.

L’Ajuntament de Catarroja impulsa una nova edició de la seua Escola d’Estiu amb una temàtica al voltant de la commemoració del centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés i amb una novetat que pretén facilitar amb major magnitud la conciliació familiar.

“Enguany s’ofereix la possibilitat de menjador al Bertomeu Llorens, una novetat que s’afegeix a les propostes de l’Ajuntament per a facilitar a les famílies la conciliació familiar i laboral”, assenyala l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

La posada en marxa del servei de menjador completa d’aquesta manera una iniciativa com és l’Escola d’Estiu, i busca donar resposta a les necessitats actuals de moltes famílies durant el període de vacances escolars en els quals els centres escolars estan tancats.

L’Escola d’Estiu tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol als centres públics Vil·la Romana, Jaume I, Joan XXIII i Bertomeu Llorens, amb necessitat d’inscripció, que estarà oberta fins al 24 de maig i es pot realitzar de manera presencial de dilluns a divendres amb cita prèvia o de forma telemàtica a la seu en línia de l’Ajuntament de Catarroja.

Aquesta també funcionarà en agost al CEIP Jaume I del 29 de juliol al 30 d’agost i amb inscripcions del 25 de juny a l’1 de juliol.

L’Escola d’Estiu brindarà l’alumnat de 2n cicle d’infantil fins a 6é de primària una programació enriquidora, variada i que aquest any es centrarà al voltant del centenari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, i on la literatura, l’art i la cultura tindran un paper protagonista.

Pujar