elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xarxa Oberta obri un espai de participació digital per a avançar en el disseny col·laboratiu del Grau

  El procés de transformació col·lectiva del Grau segueix obert. Xarxa Oberta ha obert un espai de participació digital per a continuar amb la construcció col·lectiva del Grau amb la intenció d'ampliar el que s'ha treballat en els tallers presencials. Aquest espai digital inclou dues enquestes que pot respondre qualsevol persona interessada a aportar les seues propostes sobre disseny i usos d'espais públics en el Grau.

  Una d'aquestes enquestes se centra en preguntes sobre avaluació i detecció de problemes dels diferents espais i edificis públics que existeixen en el Grau. I una segona en la qual es poden proposar millores i noves adhesions d'espais a la Xarxa Oberta. 

  L'opinió i experiències que s'arrepleguen en aquest espai digital són fonamentals per a seguir construint i millorant col·lectivament Xarxa Oberta. La informació arreplegada a través d'aquestes enquestes complementaran la ja arreplegada durant el procés presencial que es va celebrar en el mes de maig i que també va incloure el disseny col·laboratiu de la UE 15, el solar que es troba al costat de la piscina Emilio Fabregat. 

  La vicealcaldessa de Castelló i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, ha destacat que aquest és un procés de participació transversal que “tracta d'entendre els problemes i oportunitats que presenten diferents espais del Grau per a treballar d'una forma integrada en el solar, de manera que els futurs usos que aquest aculla complementen uns altres existents". 

  Per la seua banda, el tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha recordat la importància que la ciutadania s'implique en aquest procés de transformació en el qual es potencia la intel·ligència col·lectiva aplicada a la transformació urbana.

  Grau Xarxa Oberta és un programa global promogut per l'Ajuntament de Castelló que promou la regeneració del teixit urbà, social i econòmic del Grau mitjançant la implicació i participació dels ciutadans.

   

  Pujar