elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vidal: "L'alcaldessa encara és a temps de rectificar i donar la cara pel cas Lafuente"

Vidal: "L'alcaldessa encara és a temps de rectificar i donar la cara pel cas Lafuente" - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha aconsellat a l'alcaldessa que "encara és a temps de rectificar i donar la cara pel cas Lafuente". "L'actitud de l'alcaldessa al no voler comparèixer està sent superba, per no escoltar la decisió del ple, covard per no voler donar explicacions i maldestra políticament per no voler resoldre el tema", ha assegurat Vidal, qui ha afegit que "encara és a temps de corregir la seua falta de tarannà democràtic i comparèixer".

    "L'alcaldessa ha de donar explicacions en el ple no ja a la resta de grups sinó a tots els castellonencs i deixar d'amagar-se en escletxes del reglament perquè, en cas contrari, demostrarà que no és la líder que necessita Castelló", ha recalcat el portaveu. En aquest sentit, Vidal ha recordat que "hi ha hagut una actitud de supèrbia per part de l'alcaldessa des del principi quan 20 de 27 regidors li demanarem que cessara a Lafuente i no ho ha fet".

    Finalment, el portaveu ha recordat que "en el ple s'aprovarà la declaració institucional contra la desigualtat salarial presentada per Ciutadans" i ha desitjat que "de la mateixa manera, tots els grups aproven la moció també impulsada per Cs que aprofundeix en mesures concretes per a atallar aquesta injustícia laboral que afecta a les dones".

    Pujar