elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme dinamitza l'oferta de tardor amb el festival ‘Origen Castelló’ al parc Ribalta

  • Del 24 al 26 de setembre s'han organitzat tres actuacions que fusionen la música i el patrimoni en un entorn natural únic

Castelló acollirà el pròxim cap de setmana, del divendres 24 al diumenge 26 de setembre, la segona edició del festival Origen Castelló, que fusiona la música i l'art amb un entorn natural i patrimonial com és el parc Ribalta. La cita es desenvoluparà als voltants del llac del Ribalta, “amb l'objectiu de dinamitzar l'oferta turística que ofereix Castelló amb l'arribada de la tardor i brindar l'oportunitat de viure i gaudir d'experiències a través del patrimoni i la música”, ha explicat la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

El festival començarà el divendres 24 de setembre a les 20.00 hores amb un homenatge al compositor Astor Piazzolla amb els artistes internacionals Carles Pons, Orlando di Bello i Analia Bueti, que interpretaran el repertori més emblemàtic de la carrera de Piazzolla. Per al dissabte 25 de setembre a les 20.00 hores està programada l'actuació del cantaor flamenc Kiki Morente. I el diumenge 26, el festival es clausurarà amb l'espectacle infantil de música i màgia interpretat per la maga Sofía Lerma i la coral de Utem Escola de Música. Serà a partir de les 12.30 hores, amb més de 50 participants.

El festival Origen Castelló comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries perquè tant el públic com l'organització i els artistes gaudisquen d'una experiència de tardor en un entorn tan especial com el llac del parc Ribalta de Castelló. No és necessària la reserva prèvia i es podrà accedir fins a completar l'aforament permés.

Pujar