elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Reclam visita aquest cap de setmana Vinaròs, Benicàssim, Benicarló, Castelló, Vila-real, Orpesa i La Vall d’Uixó

  Vuit municipis de la província de Castelló acolliran aquest cap de setmana les diferents propostes de teatre i dansa que la Universitat Jaume I ha programat en el marc de la XXVI Mostra de Teatre Reclam.

  Les representacions començaran el dissabte 24 de novembre a l’Auditori Municipal de Vinaròs, amb dos passes, a les 11 i a les 12.30 hores, de l’obra Sabates noves, de Teatre de l’Home Dibuixat, que també es representarà el diumenge 25 en el mateix horari.

  El mateix dissabte, el Teatre Municipal de Benicàssim acollirà, a les 17 i a les 18.30 hores, dos sessions de l’espectacle de dansa, Tuntu, de Dance Theatre Auraco. Al MUCBE de Benicarló, es podrà veure, a les 18 i a les 19 hores, l’obra Kubik, de Teatro Paraíso i Theatre de la Gumbarde. El Teatre Principal de Castelló serà l’escenari de Sopa de pollastre amb ordi, de Laperla29, a les 20.30 hores. Per a finalitzar el dissabte, Bullanga Compañía Teatral representarà la seua obra Joc de xiquetes, a les 20 hores, al Teatre els XIII de Vila-real.

  El diumenge es podra veure l’espectacle De cómicos, vicios y otros oficios, de Xiconiu Teatre, a les 17 hores, a l’Espai Cultural d’Orpesa; i Amor Oscuro (sonetos), de la companyia Viridiana Centro de Producción Teatral, a les 19 hores, al Teatre Carmen Tur de La Vall d’Uixó.

   

  Pujar