elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quan es compleix un mes de l'accident: continua la cerca de l'estibador en el Port de Castelló

Quan es compleix un mes de l'accident: continua la cerca de l'estibador en el Port de Castelló
  • Demà es reincorporen els gossos de rescat i continuaran amb l'extracció dels contenidors que es troben a major profunditat

MÉS FOTOS
Quan es compleix un mes de l'accident: continua la cerca de l'estibador en el Port de Castelló - (foto 2)

Des del Port de Castelló han informat que continuen sense parar les labors de cerca de l'estibador desaparegut en el port després de bolcar el vaixell Nazmiye Ana, un lamentable accident que va ocórrer fa un mes i que deixa un mort i diverses persones ferides.

Les tasques de rescat per part del Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil s'han complementat amb els treballs d'extracció de càrrega. A més, després d'extraure els contenidors i tapes d'escotilla que es trobaven a menor profunditat, s'ha procedit a l'extracció de mercaderia i elements del vaixell, com ara bigues i comportes, en col·laboració amb la Societat d'Estiba de Castelló.

Està previst que durant la jornada del dilluns 28 de juny es reincorporen a l'operatiu de cerca els gossos especialitzats de rescat de la Guàrdia Civil, i continuar amb l'extracció dels contenidors que es troben a major profunditat.

Pujar