22 de gener de 2020 22/1/20

Porcar presenta el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí

Porcar presenta el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Porcar presenta el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí - (foto 2)

  Aquest matí s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí. El torneig comença el pròxim dimecres 12 de juny, i fins el diumenge 16 es jugarà en cinc pistes als pavellons Ciutat de Castelló i Ciutat Esportiva. Pel matí, els partits començaran a les 09’00h i acabaran a les 13’00h. Per la vesprada es jugarà entre les 16’00h i les 20’00h.

  El president del Club Voleibol Mediterráneo Castellón, Santiago López, ha parlat com a representant del club organitzador i equip que representarà a Castelló al campionat: “Per a nosaltres és una cita molt important. Ja estem entre els 24 millors equips a nivell nacional, la qual cosa mereix una felicitació als xics i al seu entrenador, Sergio Navarro”. López també ha senyalat el impacte econòmic que suposa per al sector hostaler l’arribada de 30 àrbitres i 300 jugadors, a més dels familiars que els acompanyen.

  Per la seua part, el regidor d’Esports en funcions, Enric Porcar, ha volgut destacar l’especial arrelament del vòlei a Castelló i ha recordat que en juliol començaran les obres de la coberta i la pista del pavelló Pablo Herrera. Una actuació que permetrà que “els usuaris gaudisquen d’una instal·lació en condicions”, en paraules de Porcar.     

  ocultar
  Porcar presenta el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí
  Pujar