elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La piscina Olímpica de Castelló, referent internacional de la natació

La piscina Olímpica de Castelló, referent internacional de la natació
  • La instal·lació esportiva castellonenca ha albergat el Trofeu Internacional Castalia Castelló, en el qual s'han aconseguit les 7 primeres mínimes d'accés als Jocs Olímpics de Tòquio 2021

La piscina Olímpica de Castelló ha albergat aquest cap de setmana el Trofeu Internacional Castalia Castelló (TICC 2020), en el qual s'han aconseguit les set primeres mínimes d'accés als Jocs Olímpics de Tòquio 2021. L'alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d'Esports, Omar Braina, han rebut aquest matí a l'Ajuntament a la nadadora castellonenca Lidón Muñoz, que ha pres part en el trofeu després d'aconseguir 10 medalles d'or i dos rècords d'Espanya en els campionats d'Espanya en piscina curta que també es van disputar en la piscina Olímpica de Castelló, al novembre.

Durant la trobada amb l'esportista castellonenca, l'alcaldessa ha posat en valor “la importància de l'esport com a dinamitzador social i econòmic i com a aparador de la ciutat”. “És un honor haver tingut a Castelló durant aquest cap de setmana a les millors nadadores espanyoles i que la Real Federació Espanyola de Natació ens haja triat per a acollir la primera cita en la qual s'han aconseguit les primeres marques per als pròxims Jocs Olímpics”, ha ressaltat Marco. “L'Ajuntament està compromés amb la promoció de l'esport femení, i amb aquest trofeu tornem a demostrar-lo”, ha insistit.

Les cites esportives en la piscina Olímpica continuaran les pròximes setmanes amb la celebració de les Copes d'Espanya, que es desenvoluparan del 18 al 22 de desembre. Serà el tercer esdeveniment de repercussió nacional i internacional que alberga la piscina de Castelló enguany, després del Campionat d'Espanya d'Hivern (al novembre) i el Trofeu Internacional Castalia Castelló (aquest cap de setmana). “Castelló s'ha situat així com una opció segura en temps de covid per a disputar tornejos d'aquesta rellevància, amb uns protocols de seguretat i de compliment de les mesures sanitàries davant el coronavirus fruit del treball realitzat pel Patronat que permeten continuar amb la pràctica i competició esportiva”, ha destacat el regidor d'Esports. Uns esdeveniments que posen a Castelló en el focus mediàtic de l'esport nacional.

Pujar