22 de gener de 2021 22/1/21

Pinten amb insults la façana de la candidata del PP a l'alcaldia de Castelló Begoña Carrasco

Pinten amb insults la façana de la candidata del PP a l'alcaldia de Castelló Begoña Carrasco - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pinten amb insults la façana de la candidata del PP a l'alcaldia de Castelló Begoña Carrasco - (foto 2)

  L'habitatge particular de la candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha començat el dia aquest dimecres amb una pintada de llaços grocs independentistes i insults contra la seua persona. “Puta” o “fatxa” són els repugnants insults que es poden llegir a la porta de la seua casa. Els fets s'han produït estant la candidata a casa amb la seua família, inclosa la seua filla menor d'edat.

  Segons ha denunciat la mateixa Carrasco, és la quarta vegada que es produeix un atac contra ella, fins ara les pintades amb amenaces intimidatòries s'havien produït en les tanques publicitàries de la campanya electoral, però en aquesta ocasió han sigut a la porta del seu propi domicili.

  Carrasco ha interposat una nova denúncia davant la Comissaria de la Policia Nacional i ha manifestat que davant els intolerants, que no respecten a qui pensa diferent, “no m'acovardiré, continuaré lluitant pel que crec, defensant els interessos dels castellonencs. I no seran els radicals independentistes d'extrema esquerra els que ens desvien del nostre full de ruta per a retornar la llibertat i una convivència pacífica a la ciutat de Castelló”, assenyala.

  Carrasco no ha interromput aquest dimecres la seua agenda de campanya prevista: “A cada colp i amenaça que rebem contestarem amb més propostes, més llibertat, més democràcia i, sobretot, amb més ganes de continuar treballant per Castelló i pels castellonencs. Tinc el suport de tot el meu equip, les millors persones per a dur a terme el millor projecte de ciutat ambiciós però realista, des d'una posició de centre, moderada i liberal, perquè pensem que aquesta ciutat necessita un canvi i no podem perdre més temps. Volem situar a Castelló en el lloc que es mereix, amb més ocupació, menys imposats, una capital que genere oportunitats per a tots”, apunta Carrasco.

  Cal recordar que primer van ser les anomenades Brigades Antifeixistes, “que no són més que feixistes amenaçant a tots aquells que no combreguen amb el seu pensament únic”, els que van deixar el seu segell amb pintades intimidatòries sobre la imatge de la candidata en les tanques publicitàries. Aquesta nova actuació de covardes intolerants ve a demostrar que a Castelló “hi ha grups d'extrema esquerra i radicals que representen i actuen a la ciutat en nom dels independentistes”, assenyala Begoña Carrasco.

  Carrasco admet que el que ha ocorregut aquest dimecres no és cap sorpresa perquè “portem denunciant tota la legislatura que hi ha grups radicals d'extrema esquerra que no respecten ni la legalitat ni la convivència ciutadana”, declara la portaveu popular, qui adverteix de la necessitat de posar fre a aquest tipus d'actuacions a la ciutat de Castelló, “hui he sigut jo la diana però demà pot ser qualsevol altra persona pel simple i mer fet de pensar diferent”.

  Pujar