23 de novembre de 2020 23/11/20

Normalització enceta una nova edició de cursos gratuïts en valencià

Normalització enceta una nova edició de cursos gratuïts en valencià - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Normalització enceta una nova edició de cursos gratuïts en valencià - (foto 2)

  La regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, oferta de nou cursos en valencià gratuïts dels nivells A1, A2, B1 i B2 per a aquest any, en col·laboració amb Escola Valenciana. "És una de les moltes iniciatives que s'estan fent des de l'Ajuntament que resulta tenir molt d'èxit i permet a la ciutadania fer els primers passos en la nostra llengua" ha explicat l'edil Garcia.

  En aquesta nova edició, a les classes que s'imparteixen a la vesprada, en horari de 17.00h a 19.00h i de 19.00h a 21.00h, es sumen d'altres els dissabtes de matí de 10.00h a 14.00h per tal d'adaptar-se a les necessitats de totes les veïnes i els veïns de la ciutat. Garcia explica que "s'ha creat un nou curs els dissabtes de matí al Menador a causa de les nombroses peticions que ens han arribat. Així facilitem l'accessibilitat a tota aquesta gent que ens demana que vol enriquir-se amb el valencià".

  Els cursos començaran el 14 de gener i acabaran el 16 de maig, amb una durada de 60 hores. Els interessats i les interessades poden inscriure's fins al pròxim dia 7 de gener a fev.org/cursos/castello. El regidor de Normalització celebra aquesta nova edició de cursos gratuïts perquè "volem posar a disposició de totes i tots els nostres recursos per a defensar i valorar el tresor més valuós que tenim que és la nostra llengua".

  Pujar