2 de desembre de 2020 2/12/20

Marín Buck: “El Món de la Festa està en una interinitat permanent per la falta de compromís del Fadrell”

Marín Buck: “El Món de la Festa està en una interinitat permanent per la falta de compromís del Fadrell” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs agraeix el treball realitzat per l'actual Junta de Festes que es manté actualment exercint les seues funcions en la interinitat

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha responsabilitzat al Fadrell de "la interinitat permanent en la qual es troba el Món de la Festa. En primer lloc per seguir sense constituir-se el Patronat Municipal de Festes ja que és aquest l'encarregat de renovar la Junta de Festes per a tot els pròxims 4 anys o cosa que és el mateix, tota la legislatura”.

Marín-Buck, portaveu de Cs i el que serà pel seu grup el representant en el Patronat Municipal de Festes ha agraït “el treball realitzat per l'actual Junta de Festes que es manté actualment exercint les seues funcions en la interinitat absoluta ja que van expirar reglamentàriament el mes de juliol passat”. “Mentre que el Govern del Fadrell –ha continuat dient- mostra la seua absoluta indiferència retardant cadascuna d'aquestes convocatòries i amb això la preparació dels actes commemoratius per al 75 aniversari de les festes fundacionals”.

Finalment, el portaveu de Cs ha lamentat que “els grups de l'oposició ens hàgem d'assabentar pels mitjans de comunicació de les intencions i previsions que té la nova regidora de Festes i que programa l'Assemblea per a tardor, perquè encara que el termini legal per a configurar la nova Junta de Festes expire el pròxim 26 de novembre no cal apurar els terminis”, ha matisat Marín-Buck, "sobretot quan els festers tenen molt que preparar de cara l'any vinent". En aquest sentit, Marín-Buck s'ha preguntat què pensa fer fins llavors la senyora Pilar Escuder?.

Pujar